23102014

Image and video hosting by TinyPic

 jeg er verdens verste blogger, seriøst. Skal ikke komme med masse unnskyldninger, for det har jeg ikke tid eller ork til. Men jeg har iværtfall vært veldig opptatt, og har ikke hatt noe motivasjon til noe.

 

Image and video hosting by TinyPic

Men jeg kan vel fortelle om agen min da. Startet vel med at jeg sto opp,sjekket instagram og så fikset jeg meg. Jeg har ikke orket det på.. 4 uker? Har iværtfall verken sminket eller rettet håret før skolen. Har iværtfall fått ren hud av det haha! Men ja, skolen var det vanlige,men jeg dro hjem i mat, følte meg rett og slett veldig kvalmen og hadde tidenes hodepine. Så jeg sov til mamma kom hjem, så har jeg egentlig bare redigert bilder og slappet av.

...

Hva har dere gjort idag?

Søndag den tjueandre

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

 Har egentlig veldig mye innspirasjon til å blogge, men aner ikke hva jeg skal skrive,heheh! Det går iværtfall mot vår og lysere tider, og jeg har tatt bilder veldig ofte i det siste♥ Var hos pappa i helgen som var, men tok ikke mange bilder faktisk. Stativet mitt er ødelagt(buhu), så kan ikke ta selvportrett heller, og jaa. Men skal kjøpe nytt da! Og, på tirsdag tror jeg det var, var det UKM, og jeg gikk vidre til Alta, men det gjorde alle som var med da,hehe! 

Hva har dere gjort i det siste da?

 

Les mer i arkivet » Mars 2016 » November 2015 » Juni 2015
hits