November

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

 I November har det ikke skjedd veldig mye spesielt, men det har faktisk vært en av årets beste månder, for har vært utrolig glad mesteparten av tiden(♥). Har tatt mange bilder, og er blitt fornøyd med de aller fleste av de, og jeg fikk kjøpt meg ny fjernutløser, så nå får jeg endelig tatt bilder av megselv uten av å slite,haha! Nå håper jeg årets siste månde blir like bra!

...

Hvordan har din månde vært?

Noen spesielle bilder du likte av de over?

 

2/12


Februar har vært en ganske opp og ned månde, men stortsett fin! Tok kameraet med i stallen endel, så tok mange hestebilder, og ble ganske fornøyd med mange av de. Var med i UKM, og kom vidre til Alta(alle som var med kom vidre da), så da skal jeg til alta i Mars! Var hos pappa i midten av Februar og tok kjolebilder av maiken i snøen. Så, Februar har vært en ganske fin månde egentlig, nå gleder jeg meg til mars og alt den bringer!

Hvordan var din februar?

 

1/12

Imorgen er det februar, allerede.. Januar har vært en veldig fin månde, startet og passe to hester sammens med en venn to ganger i uken, fikk nytt objektiv og solen kom tilbake! Klarte også å gjøre det veldig dårlig på skolen denne månden, men lærte at det ikke var verdens undergang, og fikk også min første annmerkning, men det gå helt fint. Helsen kommer vel før skolen (tror jeg da hehe). Har tatt masse bilder, og den første månden i 2015 kunne kanskje ikke gått bedre!

Hvordan har din månde vært?

Jeg prøver på nytt

Hei, husker dere meg? Skal vedde på at ingen gjør det. For et år siden, fra 2013 til 2014 var jeg aktiv her inne, og blogget mye, var "overalt" og leste blogger. Nå følger jeg ikke helt med hva som skjer i bloggverdenen på blogg.no lenger, men savner på ingen måte bloggingen her. N er jeg aktiv på hest.no, jeg tar så å si bare bilder i stallen, ja. Kan jo prøve å ta opp bloggingen her, hadde vært morsomt iværtfall!


I det siste har ikke så mye skjedd. Ble måndens solstråle på hest.no for november, har fått ny forhest, Sokken, begynt siste året på grunnskolen, drar til lillehammer i juleferien. Ja, ikke mye nytt iværtfall! SKal ikke snakke så mye mer nå, så forhåpentligvis så blogges vi!

Les mer i arkivet » Mars 2016 » November 2015 » Juni 2015
hits